OnePlus Open, eSIM desteği ve sürpriz yeniliklerle güncellendi

Düzenleyen: / Kaynak: Android Authority
- Güncelleme:
OnePlus Open, eSIM desteği ve sürpriz yeniliklerle güncellendi

TEKNOLOJİ Haberleri  / Android Authority

OnePlus'ın ilk katlanabilir telefonu olarak yakın zamanda piyasaya çıkan OnePlus Open, eSIM desteği ve bir dizi sürpriz yenilik ile önemli bir güncelleme aldı.

OnePlus'ın kısa süre önce tanıttığı, iddialı kamera setiyle ve şık tasarımıyla dikkatleri üzerinde toplayan OnePlus Open markanın ilk katlanabilir telefonu olarak karşımıza çıktı. Piyasada Samsung Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 ve Google Pixel Fold gibi güçlü rakiplere karşı boy gösteren model, şimdi kullanıcılarına dolu dolu bir güncelleme sunuyor.

13.2.0.116 sürümü olarak tanımlanan yeni güncelleme, şu anda kullanıcılar arasında en yaygın olan 13.2.0.114 sürümüne göre bir adım öne çıkıyor. Android 13 tabanlı ve yaklaşık 300 MB boyutunda olan bu güncelleme, birçok önemli iyileştirme getirmeyi de hedefliyor.

ONEPLUS OPEN İÇİN BEKLENEN ÖZELLİK GELDİ

OnePlus, katlanabilir telefon modeli için sunduğu yeni güncellemede, kullanıcılarına eSIM desteği getiriyor. Pek çok kullanıcının ısrarlı taleplerinden sonra gelen bu özellik, şimdiden belirli bölgelerde kullanılabiliyor.

OnePlus Open, eSIM desteği ve sürpriz yeniliklerle güncellendi

En son güncelleme ile birlikte eSIM özelliği artık Hindistan pazarındaki OnePlus Open cihazlarında kullanılabilir hale geldi. Dolayısıyla çok yakında bu özelliğin küresel çapta da kullanıcılarla buluşacağı anlaşılıyor.

KAMERADA BİRÇOK İYİLEŞTİRME YAPILDI

Elbette ki güncelleme ile birlikte gelen tek yenilik eSIM özelliği olmadı. Bunun yanı sıra şirket, daha geliştirilmiş bir kamera performansı vaat ediyor. Kullanıcılar artık Fotoğraf ve Pro modlarında daha yüksek renk doğruluğu ve gelişmiş tonlar ile karşılaşacak.

Bununla birlikte telefoto kamerada da iyileştirmeler yapılıyor. Bu sayede artık daha yüksek yakınlaştırma oranları elde edilmeye başlanacak. Tüm bu geliştirmeler, OnePlus Open modelini mobil fotoğrafçılar arasında daha ön planda tutacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Android Authority
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...