Reeder'dan 'süs kamera' açıklaması: Hiçbir fonksiyonu yoktur

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Reeder'dan 'süs kamera' açıklaması: Hiçbir fonksiyonu yoktur

TEKNOLOJİ Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Giriş seviyesi uygun fiyatlı akıllı telefonlar geliştiren Reeder, bir telefon modeline eklediği 'süs kamera' ile gündemde. Android telefon üreticisi, P13 Blue Max Lite modeline 'hiçbir fonksiyonu olmayan iki adet süs kamera' eklediğini açıkladı.

Türkiye'de akıllı telefon üretimi yapan Reeder, sosyal medyanın gündemine oturdu. Markaya ait P13 Blue Max Lite ve P13 Blue Plus 2022 modellerinde yer alan üç arka kameradan sadece birinin gerçek olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada yayınlanan bir videoda, P13 Blue Plus 2022 modelinin kamera özellikleri deşifre edildi. Viral olan videoya göre, telefonun iki arka kamerası gerçek değil.

Akıllı telefon üreticisinden konuya ilişkin bir açıklama gelmezken, teknoloji meraklıları bir şey fark etti. Reeder'ın resmi internet sitesindeki P13 Blue Max Lite telefonunun açıklama kısmında kamera özelliklerine değiniliyor. Telefonun özelliklerinin yazıldığı açıklama kısmında, "Cihazda önde 5MP kamera arkada 8MP kamera kullanılmıştır.Arka kamera kasasında 2 tane süs kamera vardır. Bunların herhangi bir fonksiyonu yoktur." ibaresi yer alıyor. 

Reeder'dan 'süs kamera' açıklaması: Hiçbir fonksiyonu yoktur

Bütçe dostu yani uygun fiyatlı akıllı telefonlar üreten Reeder, son günlerde halka arz edilmesiyle gündemde yer alıyordu.

REEDER P13 BLUE MAX LITE ÖZELLİKLERİ NELER?

Peki, Reeder P13 Blue Max Lite modelinin özellikleri neler? İşte teknik detayları:

Model yılı: 2022

Ekran boyutu: 6.5+ inç

Ekran çözünürlüğü: 1200*540

RAM kapasitesi: 2 GB

İşlemci: T310

İşlemci hızı: 2.0 ghz

İşletim sistemi: Android 11

Dahili hafıza: 32 GB

Arttırılabilir hafıza: 128 GB'a kadar

Arka kamera: 8 MP

Ön kamera: 5 MP

Pil gücü aralığı: 2000-4500 mAh

Pil gücü: 3950 mAh

Panel tipi: HD

Diğer: Yüz tanıma var, parmak izi okuyucu yok, şarj girişi Type-C, çift hatlı

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...