Samsung Galaxy A55 kamerasıyla hayal kırıklığına uğratacak!

Düzenleyen: / Kaynak: GalaxyClub
- Güncelleme:
Samsung Galaxy A55 kamerasıyla hayal kırıklığına uğratacak!

TEKNOLOJİ Haberleri  / GalaxyClub

Gelecek yıl piyasaya çıkması beklenen Samsung Galaxy A55, kamera seti nedeniyle kullanıcıları hayal kırıklığına uğratacak.

Samsung Galaxy A55 ile ilgili şimdiye kadar çok sayıda sızıntı haberi gündeme geldi. Hakkında neredeyse artık hiçbir sürpriz detay kalmayan cihaz, bu kez ise dikkat çekici bir kamera iddiasıyla karşımıza çıktı.

Şirketin önümüzdeki yıl için orta sınıf telefon pazarında güvendiği ana figürlerden biri olan bu cihaz, söylentilere göre önceki neslin kamera sensörlerini koruyarak gelecek. Ancak şirket, fotoğrafçılık deneyimini daha fazla artırmak için yazılım iyileştirmelerine başvuracak. Yine de kullanıcılar, beklenen telefonun kamerasında köklü bir değişiklik ile karşılaşmayacak.

KAMERADA HİÇBİR DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK

GalaxyClub'ın aktardığı bilgilere göre Samsung'ın 2024 yılında piyasaya süreceği orta segment akıllı telefonu, Galaxy A54'te yer alan tüm lenslerin aynısını bünyesinde taşıyacak. Yalnızca arka kamera değil, ön kamerada da hiçbir farklılık olmayacak. Böylelikle şirket, üst üste dört nesildir 32 MP selfie kamerası kullanmış olacak.

Samsung Galaxy A55 kamerasıyla hayal kırıklığına uğratacak!

Samsung Galaxy A55 ile ilgili ortaya çıkan iddialar kullanıcılar için adeta bir hayal kırıklığı oldu. Bu yıl amiral gemisi akıllı telefon serisi Galaxy S23 ailesinde ve diğer premium modellerinde kamera konusunda önemli adımlar atan şirketin, orta seviye modelinde de bir basamak yukarı çıkacağı düşünülüyordu. Ancak firma bu beklentileri karşılayamayacak gibi duruyor.

Samsung Galaxy A54'ün arka kamera modülünde 50 MP ana lens ve 12 MP ultra geniş açılı lense ev sahipliği yapıyor. Yardımcı kamera olarak ise 5 MP'lik bir makro lense yer veriliyor. Kaynaklar, Galaxy A55'in kamerada herhangi bir değişikliğe gitmeyeceğini vurgulayarak, modülün aynı şekilde tüketicilere sunulacağı belirtiliyor.

Önümüzdeki yıl piyasaya çıkması beklenen Samsung Galaxy A55, Exynos 1480 çipinden güç alacak. Orta seviye donanıma sahip olacak cihaz, piyasada fiyat - performans odaklı iyi bir seçenek haline gelebilir.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: GalaxyClub
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...