Samsung Galaxy Z Flip 5'in retro sürümü göz alıcı nostaljik tasarımıyla çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: SamMobile
- Güncelleme:
Samsung Galaxy Z Flip 5'in retro sürümü göz alıcı nostaljik tasarımıyla çıktı!

TEKNOLOJİ Haberleri  / SamMobile

Samsung, katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Flip 5 için retro bir versiyon geliştirdi. Samsung E700'e benzer bir tasarıma sahip olan model piyasaya çıktı.

Samsung bugün Galaxy Z Flip 5 katlanabilir akıllı telefon modelinin nostaljik bir tasarıma sahip versiyonunu duyurdu. Galaxy Z Flip 5 Retro adlı sınırlı sayıda üretilen cihazın lansmanı gerçekleştirildi.

GALAXY Z FLİP 5 RETRO, SAMSUNG E700'DEN İLHAM ALIYOR

Sınırlı sayıda üretildiği vurgulanan yeni katlanabilir telefon, şirketin ilk olarak 2003 yılında piyasaya sürdüğü Samsung E700'den (SGH-E700) ilham alan bir görünüme sahip.

Samsung'un açıklamasına göre Galaxy Z Flip 5 Retro, Samsung E700'e saygı duruşunda bulunuyor. Cihaz, 2003 yılında piyasaya sürüldüğünde entegre antene sahip ilk cihaz olmasıyla dikkat çekmişti ve kısa sürede popüler olmuştu.

Samsung Galaxy Z Flip 5'in retro sürümü göz alıcı nostaljik tasarımıyla çıktı!

ARAYÜZÜ YENİDEN TASARLANDI

Galaxy Z Flip 5'in yeni sürümü, E700'e benzer bir renk şeması kullanıyor ve cihazın piyasaya sürüldüğü zamanın grafiklerini taklit etmek için yeniden tasarlanmış bir arayüze sahip. Dış ekranda ayrıca özel bir animasyon yer alıyor.

Samsung, duyurusunda Retro versiyonun teknik özelliklerinin normal Z Flip 5'in teknik özelliklerinden farklı olup olmadığına değinmiyor. Cihazın normal versiyonunda 3,4 inçlik 720 x 748 çözünürlüklü harici ekran ve 6,7 inçlik 2640 x 1080 çözünürlüklü dahili ekran bulunuyor.

Sekiz çekirdekli işlemci, 8 GB RAM, 512 GB'a kadar depolama alanı ve 3.700 mAh pil yer alıyor. Galaxy Z Flip 5'in kamera seti iki adet 12 MP arka kamera ve bir adet 10 MP ön kameradan oluşuyor. Cihaz, 60 fps'de 4K'ya kadar çözünürlükte videolar kaydedebiliyor.

Samsung, yaptığı duyuruda Galaxy Z Flip 5 Retro'nun Güney Kore, İngiltere, Almanya, İspanya, Fransa ve Avustralya'da satışa çıkacağını açıkladı. Ancak ne yazık ki Galaxy Z Flip 5'in retro versiyonunun fiyatı henüz duyurulmadı.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: SamMobile
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...