Selçuk Bayraktar paylaştı! Yeni, SÜPERSONİK FÜZE IHA-22'nin atış testleri tamamlandı
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin yeni SÜPERSONİK FÜZESİ IHA-22'nin test atışlarının görüntülerini X hesabından paylaştı.
Baykar tarafından geliştirilen milli ve yerli olması ile ön plana çıkan Bayraktar AKINCI TİHA, İHA-22 Süpersonik Füze ile atış teslerini Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar X hesabından paylaştı.
Savunma Sanayii Başkanlığı önderliğinde geliştirilen AKINCI Projesi kapsamında geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA (Taarruzi İnsansız Hava Aracı), IHA-22 Süpersonik Füze Atış Testini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.
Selçuk Bayraktar testlerin gerçekleştirildiği anın görüntülerini X hesabında paylaştı:
https://x.com/Selcuk/status/1797738257783882122
TB3'E SELAM OLSUN
Bayraktar AKINCI TİHA'ya yerleştirilen ROKETSAN'ın geliştirdiği IHA-22 Süpersonik Füze'nin üzerinde "TB3'e SELAM OLSUN" notu düşüldüğü ve su yüzeyinde bulunan hedefi tam isabetle vurulduğu paylaşılan videoda görülüyor.
Nvidia, kötü oyuncular için yapay zeka geliştirdi! Artık sizinle birlikte oyun oynayacak
