Starlink uydu interneti Türkiye yolunda! Tarih göründü

Düzenleyen:
Starlink uydu interneti Türkiye yolunda! Tarih göründü

TEKNOLOJİ Haberleri

SpaceX uzay şirketinin geliştirdiği uydu interneti Starlink, Türkiye'ye gelmeye çok yakın! 2022'de Türkiye'de kullanıma sunulacağı tahmin edilirken, şirketin son açıklamasına bakacak olursak 2023'te bölgemizde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

SpaceX tarafından yapılan açıklamada, "Starlink almak için şimdi sipariş verin. Starlink, 2023’te bölgenizde hizmete geçmeyi planlıyor. Kullanılabilirlik düzenleyici onayına tabidir." ifadesi yer aldı. Bu açıklamaya göre Starlink'in 2023'te Türkiye'de de hizmete sunulacağı net değil ancak siparişler için bir adım atılmış durumda. Uzay şirketi uydu internetini daha fazla bölgede hizmete sunmak için planlarını genilşletiyor. 

Güncel kur ve vergileri hesaba kattığımızda Starlink uydu interneti Türkiye'deki kullanıcılar için oldukça yüksek bir aylık fiyata sahip olacak. Tahminlere göre 2 bin TL'ye varan aylık fiyat istenebilir. Bu arada, milyarder girişimci Elon Musk'ın diğer şirketi Tesla ise bu sene Türkiye'de hizmete başlayacak. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...