Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? 21 Eylül 2023 Perşembe Twitter sorunu

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? 21 Eylül 2023 Perşembe Twitter sorunu

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Sosyal medya devi Twitter, bir süredir 'açılmama' sorunuyla gündemde. Kullanıcılar, 'X çöktü mü' sorusuna cevap arıyor.

Twitter çöktü mü? Çok sayıda X kullanıcısı, bu soruya bir cevap arıyor. Sosyal medya platformu Twitter, 21 Eylül Perşembe itibarıyla kullanıcılarının karşısına bazı sorunlarla çıkıyor. 

Temmuz ayında Elon Musk tarafından 'X' adını alan ve yeniden markalaşma sürecine giren Twitter, bugün açılmama sorunuyla gündemde. Peki, Twitter neden açılmıyor? 

TWITTER NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Sosyal medyada bazı kullanıcılar, Twitter'da tweet atamama sorunuyla karşılaştıklarını ve ana sayfanın yüklenmediğini söylerken sosyal medya şirketinden henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmedi. 

Öte yandan, internet ağlarının kesintilerine ilişkin kullanıcı raporlarını derleyen Downdedector'un son verilerine göre, Twitter'da bir sorun dünya çapında bulunuyor. İşte Downdedector'dan alınan Twitter kullanıcı raporlarına göre, platformdaki sorunun yükseliş grafiği:

Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? 21 Eylül 2023 Perşembe Twitter sorunu

Saatler öğleden sonrayı gösterdiğinde, Twitter'da (X platformunda) kesintilerin arttığı göze çarpıyor. 

Bununla birlikte, Twitter'da yaşanan sorunun nedeni bilinmiyor. Ancak kullanıcıların bildirimlerine göre, sorun hem internet sitesinde hem de uygulamada yaşanıyor. Ayrıca sunucu bağlantısı kaynaklı sorun da göze çarpıyor. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...