Apple CEO'su Tim Cook, X (Twitter) hakkındaki düşüncelerini açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: iMore
- Güncelleme:
Apple CEO'su Tim Cook, X (Twitter) hakkındaki düşüncelerini açıkladı

TEKNOLOJİ Haberleri  / iMore

Apple CEO'su Tim Cook, iPhone 15 serisinin tanıtıldığı Wonderlust etkinliği sonrası X (eski adıyla Twitter) ve birçok farklı konu hakkında açıklamalarda bulundu. Ünlü CEO, X için şaşırtan 'kasaba' benzetmesi yaptı.

Apple, geçen hafta gerçekleşen Wonderlust etkinliğinde iPhone 15 serisini tanıttı. Apple CEO'su Tim Cook, etkinlikten günler sonra röportaj yaptı ve X (eski adıyla Twitter) hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Ünlü CEO Cook'un X hakkındaki benzetmesi dikkati çekti.

TIM COOK, X İÇİN KASABA BENZETMESİ YAPTI

Apple CEO'su Tim Cook, iPhone 15 serisinin tanıtılmasından sonra yaptığı röportajda X için 'kasaba' benzetmesi yaptı. Cook, X'in önem taşıdığını belirterek sosyal medya platformunda hoşuna giden ve gitmeyen birçok detayın olduğunu belirtti. Fakat bunlardan detaylı bir şekilde bahsetmedi. CEO, kasaba benzetmesinin ardından ek olarak Apple'ın da X kasabasında yer almasının gerekli olduğunu dile getirdi.

Elon Musk da satın almadan önce Twitter'ın özgür ve dijital bir ülke haline getirmek istediğini belirtmişti. Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Elon Musk vev Apple arasında geçen yıl tartışma yaşandı.

Twitter'ı (yeni adıyla X) satın alan Elon Musk, Apple'ın App Store üzerinde yüksek komisyon aldığına dair paylaşımlar yapmıştı. Elon Musk ardından da Apple'ın kendisini X'i App Store'dan kaldırmakla tehdit ettiğini belirtmişti.

Tartışma, Musk'ın Apple reklamlarını X üzerinden durdurmasıyla ve kendi akıllı telefonunu üreteceğini belirtmesiyle de devam etti. En sonunda ise Musk, Apple Park'a davet edildi ve ziyaretten sonra konuyla ilgili uzun süredir herhangi bir gelişme yaşanmadı.

 

 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: iMore
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...