Elon Musk isyanda: X kullanıcıları, Twitter kullanıcıları gibi değil

Düzenleyen: / Kaynak: Social Media Today
- Güncelleme:
Elon Musk isyanda: X kullanıcıları, Twitter kullanıcıları gibi değil

TEKNOLOJİ Haberleri  / Social Media Today

Elon Musk, 44 milyar dolara Twitter'ı satın aldıktan sonra sosyal medya platformunda birçok değişikliğe imza attı. İş insanı hatta Twitter'ın ismini X yaptı ve logosunu da uygun hale getirdi. Fakat Musk tarafından gelen son açıklamaya göre X, Twitter gibi olmadı.

Elon Musk, satın aldıktan sonra Twitter üzerinde birçok değişiklik yaptı. Hatta değişiklikler sonrasında sosyal medya platformu bambaşka bir hal aldı ve ismini de X olarak değişti. Fakat Elon Musk'ın yaptığı açıklamaya göre söz konusu değişiklikler, X kullanıcılarını olumsuz etkiledi.

X KULLANICILARI PLATFORMDA PAYLAŞIM YAPMIYOR

Elon Musk tarafından yapılan açıklamaya göre X kullanıcıları platform içinde aktif bir şekilde bulunuyor fakat herhangi bir paylaşım yapmıyor.

İş insanı X ile ilgili kısa süre önce yaptığı açıklamalarda sosyal medya platformunda şimdiye kadarki en yüksek aktif kullanıcı sayısını gördüklerini belirtmişti. Fakat aynı zamanda kullanıcıların şimdiye kadarki en az gönderi paylaştığı dönem de yaşanıyor.

Elon Musk, 2013 yılında Twitter'ın günde 500 milyon gönderi paylaşımı gördüğünü son zamanlarda ise bu sayının 100-200 milyon arası değiştiğini belirterek bu düşüşün oldukça dikkat çektiğini belirtiyor.

Öte yandan iş insanı, hesaplama yaparken sadece sıfırdan atılan gönderileri baz aldıklarını ve "yeniden gönder" (retweet) yapılan paylaşımları dikkate almadığını açıklamasına ekledi.

TWITTER HERKES İÇİN ÜCRETLİ Mİ OLACAK?

Elon Musk, kısa süre önce yaptığı bir röportajda sahte hesapların önüne geçmek için tek gerçek çözümün tüm kullanıcılar için küçük ödemeler almak olduğunu açıkladı. Fakat bununla ilgili herhangi bir resmi açıklamada bulunmadı sadece düşüncelerini dile getirdi.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Social Media Today
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...