Elon Musk'tan meraklı X kullanıcılarını üzecek yenilik

Düzenleyen: / Kaynak: Engadget
- Güncelleme:
Elon Musk'tan meraklı X kullanıcılarını üzecek yenilik

TEKNOLOJİ Haberleri  / Engadget

Elon Musk, satın aldıktan sonra Twitter'da birçok değişikliğe imza attı. Hatta sosyal medya platformunun adını da X olarak değiştirdi ve logosunu da buna uygun hale getirdi. İş insanı son olarak bugün X'e gizlilik alanında oldukça sevilecek bir özellik daha ekliyor. Yeni özellik meraklı kullanıcıları da bir hayli üzecek.

Elon Musk, satın aldıktan sonra Twitter'da birçok değişikliğe imza attı. Hatta o kadar çok değişiklik yaptı ki sosyal medya platformu bambaşka bir hal aldı ve adını da X olarak yeniledi ve logosunu da buna uygun hale getirdi.

Bugün Engadget tarafından paylaşılan habere göre X sahibi Elon Musk, son olarak gizlilik alanında sevilecek bir değişikliğe imza atıyor. X kullanıcıları profilde yer alan "Beğeniler" sekmesini gizleyebilecek.

BEĞENİ SEKMESİ SADECE X PREMIUM ÜYELERİ TARAFINDAN GİZLENEBİLECEK

Engadget tarafından yayınlanan habere göre X kullanıcıları, hesabın profilinde yer alan "Beğeniler" sekmesi gizlenebilecek. Beğeniler sekmesinin gizlenmesi sayesinde takipçiler ya da başka diğer hesaplar, kişinin hangi gönderiyi beğendiğini göremeyecek. Söz konusu özellik, bir başkasının beğenilerini takip eden meraklı X kullanıcılarını bir hayli üzecek.

Öte yandan belirtmek gerekiyor ki Beğeni sekmesini gizleme fonksiyonu yeni gelen diğer özellikler gibi sadece X Premium aboneleri tarafından kullanılabilecek.

Yeni özelliğin en çok sanatçı, içerik üreticisi ve bürokratlar için kullanışlı olacağı tahmin ediliyor. Çünkü büyük bir kesimi etkileyen insanlar bazen beğendikleri gönderilerle sosyal medyanın odak noktası oluyor.

X İÇİN KİMLİK DOĞRULAMA SİSTEMİ DE GELDİ

Social Media Today tarafından yayınlanan habere göre X için kimlik doğrulama sistemi geldi. Kimlik doğrulama sistemi, adından da belli olduğu gibi kullanıcılar, hesaplarını gerçek dünyadaki kimlikleriyle eşleştirebilecek. Kimlik doğrulama sistemi de sadece X Premium kullanıcıları tarafından kullanılabilecek.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Engadget
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...