Twitter katili Threads'ten uzun süredir beklenen iki yeni özellik!

Düzenleyen: / Kaynak: The Verge
- Güncelleme:
Twitter katili Threads'ten uzun süredir beklenen iki yeni özellik!

TEKNOLOJİ Haberleri  / The Verge

Meta'nın X rakibi sosyal ağı Threads, uzun süredir kullanıcıların ısrarla beklediği iki yeni özelliği bünyesine kattı.

Meta şirketi bugün yeni sosyal medya platformu Threads kullanıcılarını platforma daha fazla teşvik etmek amacıyla yeni özelliklerini sundu. X (eski adıyla Twitter) rakibi olan metin tabanlı sosyal ağ, GIF ve anket desteği kazandı. Şu anda 100 milyonun üzerinde aktif kullanıcıya sahip olan platform, lansmandan yaklaşık 4 ay sonra gelen bu özelliklerle dikkatleri üzerine çekti.

THREADS'E GIF VE ANKET ÖZELLİĞİ GELDİ

Meta CEO'su Mark Zuckerberg, yeni özelliklerin resmi duyurusunu yaptı. Kullanıcılar artık uygulamadan çıkmak zorunda kalmadan GIF'leri doğrudan gönderilerine ekleyebilecek. Platform ayrıca dört adede kadar yanıt seçeneği sunan anketlerin oluşturulmasına da olanak tanıyacak.

Threads üzerindeki anketler, oylama bitene kadar kalan süreyi geri sayan gerçek zamanlı bir zamanlayıcıya sahip olacak. Ankete katılan kullanıcılara nihai sonuçları içeren bir bildirim gönderilecek. Buradaki fikir, katılımı artırmak ve kullanıcıların fikirlerini daha organize bir şekilde ifade etmelerine olanak sağlamak olarak belirtiliyor.

Twitter katili Threads'ten uzun süredir beklenen iki yeni özellik!

Anketler ve GIF'lerin yanı sıra Threads, gönderi düzenleme ve ses kayıtları için de destek başlattı. Düzenleme düğmesi, bu işlevi yalnızca premium hizmetinde sunan X platformunun aksine ücretsiz olacak. Ancak ses kaydetme işlevi kullanıcılar arasında henüz fazla ilgi görmedi.

Güncelleme, kullanıcıların uygulamanın yeni bir sürümünü indirmesini gerektirmeyecek. Yeni özelliklere erişmek için Threads'i kapatıp yeniden açmanız yeterli olacak. Kullanıma sunma işlemi aşamalı olarak gerçekleştirildiğinden, tüm kullanıcıların değişiklikleri hemen görmemesi mümkündür.

Mark Zuckerberg'in Threads için büyük planları var. Uygulamanın bir milyar kullanıcıya ulaşma potansiyeline sahip olduğuna inanıyor. Yeni özellikleri ve hızla büyüyen kullanıcı tabanıyla Threads, şüphesiz kendisini sosyal medya ortamında izlenecek bir platform olarak kabul ettiriyor.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: The Verge
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...