Uygun fiyatlı iPhone SE 4'ün tasarımı ve özellikleri belli oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: MacRumors
- Güncelleme:
Uygun fiyatlı iPhone SE 4'ün tasarımı ve özellikleri belli oldu!

TEKNOLOJİ Haberleri  / MacRumors

Apple'ın 2025 yılında piyasaya süreceği tahmin edilen uygun fiyatlı iPhone SE 4 modelinin tasarımı ve özellikleri hakkında dikkat çekici bir iddia geldi.

Merakla beklenen iPhone SE 4 hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Apple'ın 2025 yılında piyasaya süreceği tahmin edilen uygun fiyatlı iPhonemodeli, MacRumors'un iddialarına göre sürpriz bir tasarım ve donanım ile karşımıza çıkacak.

İPHONE SE 4, İPHONE 14 TASARIMIYLA GELECEK

İddialara göre beklenen bütçe dostu telefon, iPhone 14 tasarımından ilham alan modern bir görünüm sunacak. Bu anlamda Apple'ın SE (Special Edition) adı verilen uygun fiyatlı iPhone serisinde radikal bir adım atılacağı vurgulanıyor.

4. nesil iPhone SE modeli, iPhone 14 tasarımının yanı sıra Face ID ve USB-C bağlantı girişinin desteklenmesi gibi ilgi çekici hamleler de gerçekleştirecek. Bununla birlikte telefonda, Face ID sisteminin çalışması adına gerekli olan TrueDepth kamera sistemi için çentikli ve 6,1 inçlik geniş bir ekrana sahip olacağı ileri sürülüyor.

Uygun fiyatlı iPhone SE 4'ün tasarımı ve özellikleri belli oldu!

48 MP ANA KAMERAYLA GELECEK

Bu ortak özelliklerin yanı sıra iPhone SE 4 ile iPhone14 arasındaki dikkat çeken farklılıklardan bir tanesinin arka kamera kurulumunda gerçekleşeceği tahmin ediliyor. İddialara göre uygun fiyatlı yeni iPhone modeli, iPhone 14 cihazında yer alan iki lensin aksine tek bir arka kamera lensi ile karşımıza çıkacak. Burada şirketin 48 MP'lik bir sensöre yer vereceği düşünülüyor.

iPhone SE 3 modeli 4,7 inçlik küçük ekranıyla piyasaya çıkmıştı. İddialar doğrulanırsa yeni model, Apple için radikal değişimin bir parçası olacak. 6,1 inçlik büyük ekran seçeneğine ek olarak cihazda Face ID desteği ve USB-C girişinin yer alması artı puan sağlayacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: MacRumors
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...