Xiaomi 14 Pro'nun öne çıkan 5 özelliği belli oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: Weibo
- Güncelleme:
Xiaomi 14 Pro'nun öne çıkan 5 özelliği belli oldu!

TEKNOLOJİ Haberleri  / Weibo

Xiaomi'nin yeni üst düzey akıllı telefonu Xiaomi 14 Pro çok yakında piyasaya çıkacak. Beklenen cihazın öne çıkan 5 özelliği ortaya çıktı.

Çinli teknoloji devi Xiaomi her geçen gün ürünleri ile dünya çapında daha fazla insana ulaşmaya devam ediyor. Sınıfının en iyisi yeni Xiaomi 14 Pro akıllı telefonun piyasaya sürülmesine yönelik bekleyiş devam ederken, sızdırılan en son bilgiler sayesinde söz konusu cihazla alakalı yeni bilgiler ortaya çıkıyor.

XIAOMI 14 PRO'NUN HERKESİ ŞAŞIRTACAK O ÖZELLİKLERİ

Xiaomi'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu, iddialara göre Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 8 Gen 3 çipini kalbinde taşıyacak. Zaten yüksek performansı ile bilinen bu işlemci, etkileyici potansiyele sahip bir amiral gemisi cihaza kapı aralayacak.

Bunun yanı sıra yeni Xiaomi telefonu Mi IceLoop halka şeklinde sıvı soğutma sistemine sahip olacak. Güçlü bir cihazda soğutmanın önemi göz önüne alındığında, şirket stres altında bile optimum performans sunacak gelişmiş bir soğutma sistemi vaat ederek dikkatleri üzerinde topluyor.

Xiaomi 14 Pro'nun öne çıkan 5 özelliği belli oldu!

Xiaomi 14 Pro özellikleri arasında bir diğer unsur ise müzik severlere hitap ediyor. Yüksek kaliteli bir ses deneyimi vaat eden şirket, yeni amiral gemisi telefonunda ses deneyimini daha sürükleyici ve etkileyici bir hale getirmek istiyor.

IP68 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklılık sunacak olan Xiaomi 14 Pro, cihazın uzun ömürlülüğünü ve dayanıklılığını bu şekilde garanti ediyor.

Son olarak etlefonda Dolby Vision ve Dolby Atmos desteklerinin yer alacağı vurgulanıyor. Genellikle üst düzey teknolojik cihazlarda yer alan bu destekler, üstün bir görsel ve işitsel deneyimsağlamak üzere akıllı telefonuyla film izlemek ya da oyun oynamak isteyen kullanıcılar için geliyor.

Xiaomi 14 Pro bu teknik özelliklere dayanan bir pazarlama materyali ile birlikte yüksek performans, soğutma sistemi, ses kalitesi, çevre koruma ve görsel deneyim konusunda üstün bir cihaz sunma arzusunu vurgulayacak.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Weibo
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...