YouTube Premium fiyatlarına yüzde 90'ın üzerinde zam geldi

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
YouTube Premium fiyatlarına yüzde 90'ın üzerinde zam geldi

TEKNOLOJİ Haberleri  / Haber Merkezi

YouTube Premium fiyatları bu defa Türkiye'de zamlandı. Temmuz ayında Amerika Birleşik Devletleri'ndeki abonelik fiyatlarını artıran şirket, Türkiye'de ise yüzde 90'ın üzerinde bir fiyat artışı uyguladı. Peki, YouTube Premium abonelik fiyatları kaç TL?

Popüler müzik ve video yayını platformu YouTube, Türkiye'deki Premium abonelik paketlerinin fiyatlarına zam yaptı. Geçtiğimiz temmuz ayında ABD'de şirket, abonelik fiyatını 11,99 dolardan 13,99 dolara çıkarmıştı. Türkiye'de ise zamın hacmi çok daha büyük oldu.

Kullanıcılara reklamsız izleme, videoları indirerek internet bağlantısı olmadan da izleme imkanı ve arka planda oynatma gibi çeşitli avantajlar sunan abonelik paketlerine yüzde 90'ın üzerinde zam yapıldı. İşte Kasım 2023 YouTube Premium abonelik fiyatları... 

YOUTUBE PREMIUM FİYATLARI NE KADAR OLDU? 

•    Bireysel abonelik fiyatı aylık 29,99 TL'den 57,99 TL'ye çıktı. Bu pakette yıllık abonelik ise 579,99 TL (zamdan önce 299,99 TL idi). 

•    Aile planı aylık 55,99 TL'den 115,99 TL'ye yükseldi. 

•    Öğrenci paketinin aylık fiyatı ise artık 19,49 TL yerine 37,99 TL. 

YouTube Premium fiyatlarına ülkemizde en son Ekim 2022'de zam yapılmıştı. 

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...