YouTube'dan yeni sekme: TikTok gibi olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
YouTube'dan yeni sekme: TikTok gibi olacak

TEKNOLOJİ Haberleri

YouTube Music, kullanıcıların yeni şarkılar keşfetmesi için yeni bir sekme ekledi. Yeni sekme, TikTok videoları benzeri tasarımla sosyal medya platformuna da rakip olacak.

YouTube, müzik ve videolar için en çok tercih edilen platformlar arasında yer alıyor. Platform, bünyesine yeni özellikler ekleyerek kullanıcılarının deneyimini yükseltiyor.

Video akış devi, eklediği yeni sekmeyle kullanıcıların yeni müzikler keşfetmesini sağlayacak. Örnekler adı verilen sekme, tasarım olarak da TikTok videolarıyla benzerlik göstermesinden dolayı sosyal medya platformuna rakip olacak.

YOUTUBE, YENİ SEKMEYLE ŞARKILARI ÖNERECEK

Android Central tarafından paylaşılan habere göre YouTube, Örnekler adında yeni bir sekme ekleyecek. Örnekler sekmesi, kullanıcıların daha önce dinlediği şarkılardan yola çıkarak kısa biçimli hallerini öneriler şeklinde sunacak. Kullanıcılar bu sayede kısa videolarla yeni şarkılar keşfedebilecek.

Örnekler isimli yeni sekme, Ana Sayfa ve Keşfet'in arasında alt gezinme çubuğunda yer alacak. Kullanıcılar, Örnekler'i aşağı ya da yukarı kaydırarak videolar arasında gezinebilecek. Örnekler sekmesi, YouTube Short ve TikTok videolarıyla bu açıdan benzerlik gösteriyor. Bu nedenle de TikTok için de rakip olacaktır.

Öte yandan YouTube, politikalarında değişiklik yaptı. Video içerik platformu, yeni açıkladığı Tıbbi Yanlış Bilgi Yönergesi dahilinde bünyesindeki içerikleri denetleyecek. Yönergelere uymayan ve insan sağlığını riske atan içeriklerin hepsini platformdan kaldıracak. 

(Kaynak: Android Central)

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...