Ahşap ve yeşilin gücü: Tropikal stil evde tatil havası estiriyor | Tacihane

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ahşap ve yeşilin gücü: Tropikal stil evde tatil havası estiriyor | Tacihane

Türkiye Cumartesi Haberleri

Denize, mavi ve yeşile âşık olanların vazgeçilmezi olmaya aday tropik stil ev dekorasyonu, yazın yenileyici enerjisini tümüyle hayat alanlarına taşıyor.

TACİHAN YONGACI - Tropikal şıklık son dönemlerde dekorasyon stilleri arasında yerini alan trendlerden biri. 
Bu stil dinlendirici etkiye sahip renklerle doğal dokuda ürünleri bir araya getiriyor.

Hadi şimdi gelin sizlere tropikal stil hakkında birkaç ipucu verelim:

Tropikal Duvar Kâğıtları: Flamingolu ya da palmiye ağaçlı dekoratif duvar kâğıtları, apartman dairelerini huzurlu bir hâle getirecektir. Eğer daha da farklı bir tarz istiyorsanız deniz görünümlü duvar kâğıtlarını da düşünebilirsiniz.

Salon Bitkileri: Bambu gibi tropikal salon bitkileri, evinize bu havayı katmanın en kolay yollarından birisidir.  Tek bir ev palmiyesi bile huzuru ve ferahlığı getirecektir.

Mobilya Tasarımlarına Dikkat: Lüks ve modern bir görünüm istiyorsanız mobilya tasarımlarınıza dikkat etmelisiniz. Tropikal stilde ahşap ve yeşil renkler mutlaka kullanılmalı. Bununla beraber mobilyalarınızı doğal taşlarla da süsleyebilirsiniz. Bambu ağacından yapılan mobilyalar da size rahatlık ve huzur hissini sunacak. Eğer bambu mobilyalar bütçe açısından sizi zorlayacaksa, hasır mobilya çeşitlerine de ağırlık verebilirsiniz. Bu ürünler hem hafif hem de pratik olmasıyla sıklıkla tercih ediliyor.

Ahşap ve yeşilin gücü: Tropikal stil evde tatil havası estiriyor | Tacihane

Renk Seçimleri: Mavi, yeşil, turuncu ve kırmızı tonları mekânınıza tropikal bir hava sunacak en önemli renklerdir.

Mumlar: Rahatlatıcı aksesuarlardan yardım alabilirsiniz. Mumun yanı sıra aromatik yağlar da ormandaymışsınız hissi verebilir.

Salıncak: Evin içerisinde salıncak koltuk koymak tam bir tropikal stil hareketi! Unutmayın bu stilin temel amacı sizi tatildeymiş gibi hissettirmesidir.

Tropikal Banyolar: Banyonuza yerleştireceğiniz uygun bitkilerle tropikal bir esinti yakalayabilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...