Otobanda nefes kesen uyuşturucu operasyonu!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Otobanda nefes kesen uyuşturucu operasyonu!

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

Kuzey Marmara otoyolunda bir tıra düzenlenen nefes kesen operasyonda 88 kilo 900 gram eroin ele geçirilirken uyuşturucu sevkiyatı yapan tır sürücüsü gözaltına alındı.

Uluslararası uyuşturucu ticareti yapan şahısları tespit etmek için çalışma başlatan İstanbul Emniyet'i İstanbul-Kocaeli arasındaki Kuzey Marmara Otobanı’nda seyir halinde olan uyuşturucu yüklü tıra operasyon düzenlendi.

KOKUSU SIZMASIN DİYE NANEYLE KAMUFLE ETMİŞLER

Çuvallar içerisinde koku sızmaması için naneyle kamufle edilmiş halde 88 kilo 900 gram eroin ele geçirilirken tır sürücüsü gözaltına alındı.

Narkotik polislerinin aracı takip etmesi, operasyona start verilmesiyle seyir halinde olan aracın etrafının çembere alınarak durdurulması ise polis kamerasına yansıdı.

Operasyon kapsamında yakalanan tır sürücüsü, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Şüpheli, polisteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

BAKAN SOYLU SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURMUŞTU

Kuzey Marmara Otobanında tırda nanelerin arasına gizlenmiş vaziyette ele geçirilen ve ülkeye İran üzerinden sokulduğu tahmin edilen eroin ile ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Türk Polisi Yakalar. İstanbul'da, Kuzey Marmara Otoyolu üzerinde bir tıra yapılan operasyonda; 88 kilo 900 gram eroin ele geçirildi, 2 şüpheli şahıs gözaltında. Kahraman Polislerimizi ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum” mesajıyla duyurmuştu.

Düzenleyen:  - TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...