Türk Hava Yolları CEV Kupası'nda çeyrek finale yükseldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Türk Hava Yolları CEV Kupası'nda çeyrek finale yükseldi

VOLEYBOL Haberleri

Türk Hava Yolları, Kadınlar CEV Kupası play-off turunun rövanşında İtalya'nın e-work Busto Arsizio takımını 3-0 yendi. Ükemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle ulusal ve uluslararası tüm spor faaliyetlerinin ertelenmesi üzerine İtalya’da oynanan bu karşılaşmanın tüm geliri ise Türkiye’deki depremzedelere bağışlanacak.

Play-off turunda oynanan ilk karşılaşmadan da 3-0'lık galibiyetle ayrılan Türk Hava Yolları, CEV Kupası'nda adını çeyrek finale yazdırdı.

İstanbul'da 7 Şubat'ta oynanması gereken ancak Türkiye'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle ertelenen rövanş maçı, yine İtalyan ekibinin sahasından yapıldı.

https://twitter.com/thysporkulubu/status/1625947796225331222

İTALYAN EKİBİNE SET VERMEDİ

Müsabakayı 25-18, 25-22 ve 25-20'lik setlerle 3-0 kazanan Türk Hava Yolları, çeyrek finale yükseldi.

Karşılaşma öncesinde deprem felaketi sebebiyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, Türk Hava Yolları oyuncuları ve teknik ekibi sahaya Türk bayrağı ve kollarına siyah bant takarak çıktı.

Türk Hava Yolları, çeyrek finalde Fransa'nın Volley Mulhouse takımıyla karşılaşacak.

Düzenleyen:  - VOLEYBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...