20 yaşındaki Ayşe Nur'un feci ölümü! Amcası kazara silahıyla vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
20 yaşındaki Ayşe Nur'un feci ölümü! Amcası kazara silahıyla vurdu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da yaşayan 20 yaşındaki Ayşe Nur, muhtar olan amcasının balkonunda oturuyordu ve o anlar anlarda amcası silahını temizliyordu. Silah bir anda kazara ateş alınca muhtar amcası 20 yaşındaki Ayşe Nur Tural'ı vurarak ölümüne sebep oldu.

Balkonda muhtar amcasının yanında oturan genç kız ne olduğunu anlayamadan feci bir şekilde can verdi. Samsun'un Havza ilçesinin Ortaklar Mahallesi'nde dün akşam meydana gelen olayda Ortaklar Mahallesi Muhtarı M.T. (58) kardeşi ile ortak kullandığı evdeki balkonda kendisine ait ruhsatlı tabancasını temizlerken silah kazara ateş aldı. 

Bu sırada tabancadan çıkan kurşun muhtarın yeğeni olan 20 yaşındaki Ayşe Nur Tural'ın sol koltuk altına isabet etti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Amcasının tabancasından kazara çıkan kurşunla ağır yaralanan genç kız ailesi tarafından Havza Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayşe Nur Tural hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Muhtar M.T. hastanede jandarma tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...