400 metre yükseklikte! Muhteşem manzaraya sahip ancak tırmanarak ve halatlara asılarak ulaşılıyor
Peru’da Kutsal Vadi’de sarp kayalıklara kondurulan kabinler otel olarak kullanılıyor. 400 metre yükseklikte, muhteşem manzaraya sahip kabinlerde bir gece konaklamak 450 dolara mal oluyor.
Üç şeffaf kabinden oluşan Skylodge Macera Süitleri, güçlü kablolarla dağa bağlanmış. Maceraperesetlere hitap eden otele ancak koşum takımlarıyla dağa tırmanarak, dik merdivenlerden inerek ve dağa asılı çelik kablolara tutunup kayarak ulaşılabiliyor.
Zorlu rotada 6 çelik hat var. Her orman evinde dört yatak, bir yemek alanı ile içinde portatif tuvalet ve lavabo bulunan bir tarafı duvarla kaplı mahrem bir bölüm bulunuyor.
Duş bulunmadığından konukların kendi hijyen malzemelerini getirmeleri isteniyor. Isıtma da olmadığı için misafirlere kendilerini soğuktan koruyacak kıyafetler giymeleri tavsiye ediliyor.
Bu zorlukları aşanlar aşağıda iki dağ arasında kıvrıla kıvrıla akan nehri keyifle seyredebiliyor.
