Tüyler ürperten vahşet: Cesedi kurye ile göndermiş

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Tüyler ürperten vahşet: Cesedi kurye ile göndermiş

YAŞAM Haberleri  / İHA

Beş aydır kayıp olarak aranan Mervenur Polat’ın öldüğü ortaya çıktı!

Türkiye, 8 Mart Dünya Kadınlar gününde yine korkunç bir kadın cinayetiyle sarsıldı. 
Bir çocuk annesi 20 yaşındaki Mervenur Polat, yaklaşık dört ay önce sırra kadem bastı. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, arkadaşıyla buluşacağını söyleyerek 19 Ekim 2020'de evden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan Polat'ın bulunması için çalışma başlattı. Polisin araştırmaları sürerken genç kadının ailesi soluğu televvizyon programında aldı. Müge Anlı'nın sunduğu programda genç kadından bugün acı haber geldi. 
Ekiplerin çalışması sonucu genç kadının cesedi, Muratpaşa ilçesindeki bir evin çatısında bulundu. Talihsiz kadının tanınmaz haldeki cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna getirilerek kesin olarak belirlenmesi için ağabey Celal Polat'tan kan örneği alındı. 

Kanalı arayıp itiraf etti
Polat’ın o gün gittiği evin sahibi ve olayın baş şüphelisi Cüneyt Akyol televizyon kanalını arayarak "O gece ben uyudum. Sabah uyandığımda Mervenur ölmüştü. Onu naylona sarıp tuttuğum kuryeye verdim. Babamın evine gönderdim. Orada çatı katında sakladım" itirafında bulundu. Akyol, Antalya Emniyeti tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Cinayet suçlamasını kabul etmeyen Akyol, Polat'ın uyuşturucu sebebiyle öldüğünü, korktuğu için de polise haber vermediğini söyledi. 
Polat’ın kaybolduğu gece Akyol’un evinde bulunan Gökhan Hamurcu ise bu manzarayı gördüğü için camdan atlayıp kaçtığını iddia etmişti. Hamurcu da canlı yayında gözaltına alındı. Kardeşinin ölüm haberini alan ağabey Kenan Polat ise gözyaşlarına boğuldu.
Ekipler olaya ilişkin Cüneyt Akyol'un yanı sıra S. A. F.T., İ.H. K.S.G., ve G.H isimli şahısları gözaltına alındı. Talihsiz genç kadının nasıl öldürüldüğü ise otopsi raporundan sonra belli olacağı öğrenildi. Mervenur’un cenazesi, defnedilmek üzere Kayseri’ye gönderildi. Öte yandan Polat'ın 4 yaşındaki çocuğuna uzun süredir anneannesinin baktığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...