Çanakkale'de 80, İzmir'de 71 göçmen kurtarıldı

Düzenleyen:
Çanakkale'de 80, İzmir'de 71 göçmen kurtarıldı

YAŞAM Haberleri

Yunanlıların Türk karasularına geri iterek ölüme terk ettiği göçmenler kurtarıldı. Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde 80, İzmir'in Çeşme ve Dikili ilçeleri açıklarında ise 71 göçmen karaya çıkarıldı...

Yunanlıların göçmenleri zülmü devam ediyor. Her defasında Türk kara sularına itilen mülteciler Türk sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarılıyor.  Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarındaki iki ayrı operasyonda, 80 düzensiz göçmen kurtarılarak, karaya çıkarıldı. Ekiplerin motoru arızalanan lastik bir bot üzerinde fark ettiği 55 kişi kurtarıldı. Öte yandan Yunan sahil güvenlik unsurlarınca Türk kara sularına itildiği belirlenen 25 düzensiz göçmen de ekiplerce kıyıya çıkarıldı.

İzmir'de 71 sığınmacı kurtarıldı
İzmir’in Çeşme ve Dikili ilçeleri açıklarında yine lastik botları arızalanan düzensiz göçmenlerin yanı sıra Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına itilen toplam 71 sığınmacı Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı. Karaya çıkartılan 71 sığınmacı, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...