Arkadaşları ile kavga etti, yaşadıkları evi yakmaya çalıştı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Arkadaşları ile kavga etti, yaşadıkları evi yakmaya çalıştı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sultangazi'de psikolojik sorunları olduğu iddia edilen yabancı uyruklu bir kişi, arkadaşları ile yaşadıkları evi yakmaya çalıştı. Balkona çıkarak bağıran şahıs, komşuları şikayetçi olunca polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay, önceki gün saat 15.00 sıralarında Sultançiftliği Mahallesi 163’üncü Sokak'ta yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, 1 seneye yakın süredir 3 arkadaşı ile birlikte aynı evde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Afrika asıllı Peguy Ricot isimli şahıs, kiralık olarak yaşadıkları eve zarar vererek yakmaya çalıştı.

Arkadaşları ile kavga etti, yaşadıkları evi yakmaya çalıştı

SU BORUSUNU PATLATTI, ETRAFA ZARAR VERDİ
Ricot, hızını alamayarak mutfaktaki su borunu patlattı. Borunun patlamasıyla birlikte alt katta bulunan tekstil atölyesini su bastı.

Ev arkadaşları ile kavga eden şahıs, balkona çıkarak kendisinin oturma izninin bulunduğunu, arkadaşlarının ise izninin bulunmadığını söyleyerek bağırmaya başladı.

İhbar üzerine mahalleye polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, şahsı ikna ederek balkondan çıkarmaya çalıştılar ancak ikna olmayınca kelepçe takarak sakinleştirmek zorunda kaldılar.

KOMŞULAR ŞİKAYETÇİ OLUNCA GÖZALTINA ALINDI
Komşular, şahıstan ve arkadaşlarından şikayetçi oldu. Ricot, gözaltına alındı.

Öte yandan, binada yaşayanların bilgi vermesi üzerine olay yerine gelen daire sahibinin yakınları, "Kimsenin sizi rahatsız etmeye hakkı yok" diyerek evi tahliye edeceklerini belirtti.

Şahıslar, dil çevirici mobil uygulama ile komşularına "Burada çok iyiyiz. Düzenli olarak eve göz atıyoruz. Burada kimseyi rahatsız etmiyoruz" deseler de kimseyi ikna edemediler.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...