Eşini öldürüp baldızını yaralayan şahıs intihara kalkıştı

Düzenleyen:
Eşini öldürüp baldızını yaralayan şahıs intihara kalkıştı

YAŞAM Haberleri

Mersin'de bir kişi, kendisini terk eden karısını öldürdü. Gözü dönen zanlı, baldızını da ağır yaraladı. Ardından intihara kalkışan şahıs, hastanee hayat mücadelesi veriyor.

Silifke'de ilçesine bağlı Pazarbaşı Mahallesi'nde dehşet dolu anlar yaşandı. Fatma K, şiddetli geçimsizlik sebebiyle kocası Özkan K'den boşanmaya karar verdi. Ardından iki çocuğunu alıp ocak ayında kızkardeşi Özge K'nin yanına yerleşti. Bugün akşam saatlerinde kocası evi bastı. Belinden tabanca çıkaran şahıs, iki kardeşe ateş açtı. Ardından da aynı silahla intihar girişiminde bulundu. Mahallelinin bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Ekipler, Fatma K'nin öldüğünü belirledi. Ağır yaralanan Özge K. ile eniştesi Özkan K. hastaneye kaldırıldı. Acı haber sonrası eve gelen iki kız kardeşin ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Öte yandan Özge K'nin de kocasından ayrı yaşadığı ve bir çocuğu olduğu öğrenildi. Zanlının ise psikolojik problemleri olduğu iddia edildi. 

 

Eşini öldürüp baldızını yaralayan şahıs intihara kalkıştı
Soldan sağa: Fatma K, Özge K, Özkan K.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...