'Öksürük' şikayetiyle hastaneye gitti, akciğerinden çekirdek çıktı

Düzenleyen:
'Öksürük' şikayetiyle hastaneye gitti, akciğerinden çekirdek çıktı

YAŞAM Haberleri

Karabük'te daha önce hiç duyulmamış bir olay yaşandı. 56 yaşındaki kadın bir kaç aydır geçmeyen öksürüğü yüzünden doktora gidince hayatının şokunu yaşadı. Onu aylarca öksürten şey akciğerine kaçan kabak çekirdeği çıktı.

56 yaşındaki Hatice U. isimli kadın bir kaç aydır süren öksürük şikayetiyle Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gitti. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Murat Acat ve ekibi, kadını tomografiye soktu ve akciğerinde bir yabancı cisim olduğunu fark etti.
'Öksürük' şikayetiyle hastaneye gitti, akciğerinden çekirdek çıktı
CİĞERİNDEKİ KABAK ÇEKİRDEĞİ AMELİYATLA ÇIKARILDI

Hemen ameliyata alınan kadının akciğerinden kabak çekirdeği çıkarıldı. Doktor Acat, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanın sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, "Hasta aylar önce kabak çekirdeği yemiş. Bana öksürük şikayetiyle geldi. Akciğer tomografisinde lezyon görünüyordu. Yabancı cisim gördüm. Cismi çıkarınca kabak çekirdeği olduğunu gördük." dedi.





Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...