Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

3 çocuk annesi kadın, tartıştığı şahsı bıçaklayıp öldürdü

Düzenleyen:
3 çocuk annesi kadın, tartıştığı şahsı bıçaklayıp öldürdü

YAŞAM Haberleri

İzmir'de 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen bir kadın, evine gelen bir adamla tartışma yaşaması üzerine sinirlenerek bıçakla saldırdı. Yaralanan adam hayatını kaybetti.

Bir tartışmanın sonu daha kanlı bitti. İzmir'de yaşayan 3 çocuk annesi kadın, daha önceden tanıştığı bilinen adamın, kapısına gelerek tartışmaya başlaması üzerine bir anda bıçağı kapıp şahsa saldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, saldırıya uğrayan adamın öldüğünü tespit etti.

TALİHSİZ ADAM OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Olay, saat 18.30 sıralarında, Irmak Mahallesi 38. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, 3 çocuk annesi E.U. eşinin evde bulunmadığı esnada daha önceden tanıdığı Serkan Aydın’ın evine gelmesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.U., Aydın’ı bıçaklayarak yaraladı. Evden gelen sesleri duyan komşular durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Aydın’ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. E.U. ise polisler tarafından gözaltına alındı.
Öte yandan, savcının incelemesinin ardından Serkan Aydın’ın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...