Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öğretmen çaldığı telefonu 7 dükkan ötedeki telefoncuya sattı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Öğretmen çaldığı telefonu 7 dükkan ötedeki telefoncuya sattı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Esenyurt’ta sınıf öğretmeni olduğu iddia edilen kişi girdiği dükkandaki cep telefonunu çalarak 7 dükkan ötedeki telefoncuya sattı. Akşam genç kızın ağlamasını duyan esnaf cep telefonunun kıza ait olduğunu anlayarak telefonu genç kıza teslim etti.

Geçtiğimiz Pazar günü Esenyurt’ta meydana gelen olayda  bir kişi kıyafet alma bahanesiyle bir dükkana girerek kıyafetleri incelemeye başladı. Bu sırada kasada duran çalışandan yardım isteyen şahıs kadının kıyafetleri gösterdiği anda tezgahın üzerinde bulunan iki cep telefonunu almaya çalıştı. Şarjda bulunan cep telefonunu alamayan hırsız diğer telefonu elini aldı.

7 DÜKKAN ÖTEDEKİ TELEFONCUYA SATTI

Çaldığı cep telefonu ile dükkandan ayrılan hırsız 7 dükkan ötedeki telefoncuya gelerek elindeki telefonun kızının olduğunu söyleyerek telefonu 2 bin TL’ye sattı. Telefoncu satış işlemini gerçekleştirirken prosedür gereği hırsızın kimlik fotokopisini aldı. Akşam dükkanını kapatacağı esnada bir kızın işyeri önünde ağladığını görünce neden ağladığını sordu. Kız telefonunun çalındığını söyleyince esnaf telefonunun renk ve modelini sordu.

HIRSIZ SINIF ÖĞRETMENİ ÇIKTI

Saatler önce kendisine satılan telefonun kıza ait olduğunu öğrenince sahibine telefonu iade ederek karakola şikayette bulundu. Esnaf, karakoldaki işlemler sırasında ise hırsızın öğretmen olduğunu öğrenince şok oldu. Şahıstan şikayetçi olan telefoncu, hırsızın biran önce yakalanmasını istedi.  Polis ekipleri hırsız öğretmenin yakalanması için çalışma başlattı. Yürütülen çalışmalarda rapor alan öğretmenin son günlerde okula gitmediği ve adresinde bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri telefonu çalma anları kameralara yansıyan hırsızın yakalanmasına yönelik çalışmaları sürüyor. 

Öğretmen çaldığı telefonu 7 dükkan ötedeki telefoncuya sattı

                                           

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...