Genç hemşirenin acılı annesinin sözleri yürekleri dağladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Genç hemşirenin acılı annesinin sözleri yürekleri dağladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Denizli’de ataması yapıldıktan sonra kaybolan ve dere yatağında boğazı kesilmiş halde bulunan genç hemşire toprağa verildi. Çocuğuna son kez bakan acılı annenin sözleri yürekleri dağladı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesinde dere yatağında boğazı kesilmiş halde bulunan genç hemşire Batuhan Yiğit’in acı haberi üzerine aile üyeleri sinir krizi geçirdi. Acılı anne ayakta durmakta güçlük çekti. Ölümünün intihar mı yoksa cinayet mi olduğu tartışıldığı şüpheli ölümle ilgili bütük bir gelişme yaşandı. Ekipler Yiğit’in çantasından “Ölümümden hiç kimse sorumlu değildir” yazılı not çıktı. Otopside ise boğazı ve bileğinin kesildiği ancak tehlike arz etmeyecek şekilde olduğunu ve hemşirenin uzun süre boyunca aşırı kan kaybetmesi sonucu hayatını kaybettiği raporda yer aldı. 

Genç hemşirenin acılı annesinin sözleri yürekleri dağladı

“BİZİM BATUHANIMIZ YAPMAZ”

Otopsi işlemlerinin ardından genç hemşirenin cansız bedeni Gümüş Mezarlığı’na getirildi. Helallik ardından cenaze namazı kılınan hemşire gözyaşları içinde toprağa verildi. Anne Fatma Yiğit, baba Erkan Yiğit ve kardeşi Bekir Yiğit ayakta durmakta güçlük çekerken oğluna yaşlı gözlerle bakan anne Fatma Yiğit, “Kader mi alın yazısı mı bilmiyorum. En ufak bir şeyden şüphelensem Yiğit’imi korumaya, kurtarmaya çalışırdım. Benim kuzum” söyleriyle yürekleri burktu. Batuhan’ın aile yakınları ise, “Bizim Batuhan yapmaz. Çocuğumuz çok temizdi, gittiği geldiği yerleri söylerdi” diyerek anneyi sakinleştirmeye çalıştı. 

Genç hemşirenin acılı annesinin sözleri yürekleri dağladı

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...