Tekirdağ'da işçi servisi otomobille çarpıştı 15 kişi yaralandı

Düzenleyen:
Tekirdağ'da işçi servisi otomobille çarpıştı 15 kişi yaralandı

YAŞAM Haberleri

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana gelen kazada tekstil işçilerini taşıyan servis ile otomobilin çarpışması sonucu 15 kişi hastanelik oldu.

Malkara'da feci bir kaza yaşandı, 15 kişi yaralandı. Oğuzhan Pamuk'un kullandığı 59 LJ 829 plakalı otomobil, Çınarlıdere Mahallesi girişinde, tekstil fabrikasına işçi taşıyan İbrahim Çalık idaresindeki 59 J 7051 plakalı servis minibüsü ile çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada, minibüs şoförü Çalık, servisteki Nevin Karabaş, İdris Güngör, Emine Karaca, Elif Demir, Yaşariye Şirin, Bircan Demirci, Fatmanur Kaçar, Yeşim Karaca, Şükrü Selçuk Öztaş, Nuray Arıcı, Fatma Aydoğdu ile sürücü Pamuk, otomobildeki Kemal Özer ve Hüseyin Kokaş yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Malkara ve Keşan devlet hastanelerine kaldırıldı.


Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...