Pınar Gültekin cinayetinde katilin kardeşine tahliye

Düzenleyen:
Pınar Gültekin cinayetinde katilin kardeşine tahliye

YAŞAM Haberleri

Muğla Akyaka'da hunharca katledilen Pınar Gültekin davasında katil zanlısının kardeşi Mertcan Avcı, delilleri sakladığı iddiasıyla yargılandığı davada hakim karşısına çıktı. Sanık tahliye edildi.

Muğla Akyaka’da 16 Temmuz 2020'de sevgilisi Cemal Metin Avcı (32) tarafından boğulduktan sonra varile koyup yakılan Pınar Gültekin (27) cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Ağabeyine korumak için delilleri yok ettiği iddiasıyla yargılanan Mertcan Avcı (26) hakkında karar çıktı.

Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi, Canavarca hisle eziyet çektirerek ve tasarlayarak öldürme suçuna iştirak'ten ağırlaştırılmış müebbet istemi ile yargılanan sanığın tahliyesine karar verdi. 

Pınar Gültekin cinayetinde katilin kardeşine tahliye

Gerekçe olarak ise şunlar aktarıldı: Sanık Mertcan Avcı’nın üzerine atılı suç yönünden dosyadaki mevcut delil durumu, daha önce mahkememizin aynı delil durumu ile sanığın tutuklanmasına ilişkin taleplerin mahkememizce reddine karar verilmiş olması, dosyada toplanması gereken sanığın etki edebileceği delil bulunmaması dikkate alındığında (itiraz yolu açık olmak üzere) tahliyesine hükmedildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...