Dayakçı kocasını keser sapıyla dövdü, bıçakladı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Dayakçı kocasını keser sapıyla dövdü, bıçakladı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana’da eve sürekli sarhoş gelen ve kendisine sürekli şiddet gösteren kocasını keser sapıyla döven ve bacağından bıçakla yaralan kadın adliyeye sevk edildi.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi’nde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre 28 yaşındaki Arzu P. eşi 32 yaşındaki Hacı P. içki içtiği ve sürekli eve sarhoş gelerek kendisini dövdüğü için sık sık tartışmaya başladı.  Önceki gün içki içtikten sonra yine sarhoş olup eve dönen ve eşiyle tartışan Hacı P. Eşine şiddet gösterdi. Arzu P. şiddet görünce bahçedeki keserin sapıyla Hacı P.’yi darp etti. Daha sonra eşi Hacı P.’yi bacağından bıçakla yaraladı.

EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANAN ADAM KARAKOLA SIĞINDI

Yaralı halde evi terk eden Hacı P., yaklaşık 500 metre uzaklıktaki Şehit Mustafa Sarı Polis Merkezi’ne giderek yardım istedi. Polis ekibinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine Hacı P., ambulans ile Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Eve giden ekipler ise şüpheli Arzu P.’yi gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen Arzu P. ifadesinde, eşinin sürekli eve sarhoş geldiğini ve kendisini darp ettiğini öne sürdü. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan Arzu P., adliyeye sevk edildi. Hastanedeki tedavisi süren Hacı P.’nin ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...