Ataşehir’de kağıt depolarına baskın: Yabancı uyruklu sandıkları Türk gencini bıçakladılar

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ataşehir’de kağıt depolarına baskın: Yabancı uyruklu sandıkları Türk gencini bıçakladılar

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Ataşehir’de iddiaya göre kağıt depolarına baskın düzenleyen 80 kişilik grup girdikleri depoda yabancı uyruklu sandıkları Türk gencini bıçakladı.

İstanbul Ataşehir'de iddiaya göre, mahallede toplanan bir grup vatandaş ilçedeki kağıt depolarına baskın düzenlendi. Saldırganlar, girdikleri bir kağıt deposunda çalışan Jiyan Yaşar isimli Türk gencini ise yabancı uyruklu mülteci zannederek bıçakladı. Yaşanan olay sonrası şüpheliler olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri konuya ilişkin çalışma başlatırken sağlık ekipleriyse kolundan yaralanan genci hastaneye kaldırdı. Yaşar’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansırken, baba Ekrem Yaşar duruma isyan etti.

80 KİŞİYLE DÜKKANI BASTILAR

Yaşanan olaya ilişkin konuşan baba Ekrem Yaşar, “Olay yaşandığı esnada ben dükkanda değildim. Elemanın beni arayarak 80 kişilik bir grubun dükkanı bastığını söyledi. Ben çalışanlarıma karşılık vermemelerini söyledim. Dükkanı basmaya gelen kişiler Afgan değildi. Kısa süre sonra personelimi yeniden aradığında oğlumun bıçaklandığını söyledi. Arkadaşlar hemen hastaneye kaldırmış" dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...