Adana'da belediye otobüsü otomobille çarpıştı, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Adana'da belediye otobüsü otomobille çarpıştı, ölü ve yaralılar var

YAŞAM Haberleri  / İHA

Adana'da belediye otobüsü ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçta sıkışan sürücü canından olurken, çok sayıda kişi de yaralandı.

Adana'da belediye otobüsü otomobillr kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobilin sürücüsü araçta sıkışarak can verdi.  Otobüsteki yolcuların da yaralandığı öğrenildi. 
Kaza, akşam saatlerinde Karataş ilçesi Adana Karayolu üzerinde meydana geldi.

Adana'da belediye otobüsü otomobille çarpıştı, ölü ve yaralılar var

Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen belediye otobüsü ile İsmail Şeker yönetimindeki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, otomobil sürücüsü Şeker'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Otobüste yaralanan çok sayıda yolcu ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Araçta sıkışarak hayatını kaybeden talihsiz adamın cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...