Ananas tadında yetiştirdikleri ‘beyaz çilek’ sosyal medyayı ikiye böldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ananas tadında yetiştirdikleri ‘beyaz çilek’ sosyal medyayı ikiye böldü

YAŞAM Haberleri

İngiltere’de giyim, ev ürünleri ve lüks gıda ürünleri satan Marks & Spencer firması, mağazalarında beyaz çilek satmaya başladı. Japonya’daki çiftçilerin beyaz meyvelerle çileği çaprazlayarak yetiştirdiği beyaz çilek ananas tadında.

‘Beyaz İnci’ isimli çilek, 200 gramlık paketi 3,50 sterlinden (80 TL) satılıyor. Kilosu 400 TL’ye tekabül eden meyveyi sosyal medyada tanıtan M&S şu ifadeleri kullandı: 

“Sıradan bir çilek değil, bunlar yeni Beyaz İnci Çilek Koleksiyonu. İngiltere’de ilk kez satılıyor. Benzersiz bir görünüme sahip: İçi beyaz etli çileğin dışı da beyaz ve üzeri kırmızı tohumlarla kaplı. Yani normal bir çileğin tam tersi.” 

Twitter kullanıcıları bu sıra dışı ürün konusunda ikiye bölündü. Kimileri “Kulağa nefis geliyor" derken kimileri de “Çileğin tadı çilek gibi olsun isterim” ifadesini kullandı. M&S, meyve ve sebze reyonlarında yeniliklere yabancı değil. Şirket daha önce de limon ve kavun (İngilizcesi melon) karışımı limelon meyvesini satışa sunmuştu.

Kaynak: Daily Mail

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...