Ankara'da çuval çuval soğan yol kenarına atıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ankara'da çuval çuval soğan yol kenarına atıldı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bir dükkanın önüne onlarca çuval soğan atılı halde bulundu.

Ankara'da bir iş yerinin önüne atılan çuval soğanlar israfın en büyük göstergesini gözler önüne serdi.Altındağ ilçesinde bulunan Kavaklı Mahallesi’ndeki sanayi sitesinde yol kenarında yüzlerce çuval soğan bulundu. 

Kavaklı Mahallesi muhtarının ihbarı üzerine bölgeye gelen zabıta ve jandarma ekipleri, ruhsatsız olan dükkanın sahibine çevreyi kirlettiği gerekçesiyle tutanak tuttu.

Ankara'da çuval çuval soğan yol kenarına atıldıAnkara'nın Altındağ ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından bir dükkanın önüne onlarca çuval soğan atıldı.

'KAMYONLARLA, TIRLARLA'

Atılı soğan çuvallarından rahatsız olan bir vatandaş ise şu şekilde konuştu:

“Şanlıurfa'dan sarımsak getiriyorlar, Tokat’tan sarımsak alıyorlar. Oralardan da soğanları getiriyorlar, kamyonlarla tırlarla burada pazarcılara satıyorlar. Kötülerini atıyorlar.”

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...