Aracına çarptılar, fotoğraf çekmek için iner inmez darbedildi! Kendi de ceza yedi
İstanbul'da kaza sonrasında tutanak için fotoğraf çekmek üzere aracından aşağı indiği iddia eden Soner Çoban, kendisine arkadan çarpan sürücü ve arkadaşları tarafından darp edildi. Şikayetçi olan ve burnu kırılan sürücü, otomobilinden aşağı indiği için kendisine de ceza yazıldığını söyledi.
- Soner Çoban isimli vatandaş, otomobiliyle seyir halindeyken trafik nedeniyle durakladığı sırada arkasındaki aracın kendisine çarptığını belirtti.
- Kaza sonrası fotoğraf çekmek için araçtan indiğinde, çarpan sürücü ve arkadaşlarının kendisine küfür ederek tehdit ettiklerini ve ardından saldırdıklarını iddia etti.
- Olay anlarını cep telefonuyla kaydettiğini ancak kaydı kapattıktan sonra darbedildiğini söyledi.
- Hastaneye giderek burnunun kırıldığına dair darp raporu aldığını ve şikayetçi olduğunu belirtti.
- Karakolda ise araçtan indiği gerekçesiyle kendisine de ceza yazıldığını ifade etti.
30 Mayıs Cumartesi günü Avcılar ilçesi Ambarlı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde iddiaya göre, Soner Çoban isimli vatandaş otomobiliyle cadde üzerinde seyrederken yoğun trafik nedeniyle durakladı. O sırada arkadan gelen başka bir sürücü kendisine çarptı.
6 yıl sonra ortaya çıkan belge! Gülistan Doku dosyasında avukat talebinde çarpıcı detay: Suya atlamadığı kesin
ARAÇTAN İNİNCE DARBEDİLDİ
Yaşanan kaza sonrasında fotoğraf çekmek için aşağıya indiğini iddia eden Çoban, otomobiline arkadan çarpan sürücünün ve arkadaşlarının kendisini darp ettiklerini söyledi. Yaşanan o anları ise cep telefonuyla kaydeden Soner Çoban, kaydı kapattıktan sonra kendisine çarpan otomobilin sahibi ve arkadaşları tarafından dövüldüğünü iddia etti. Yaşanan olay sonrasında hastaneye giden Çoban, burnunun kırıldığına dair darp raporu alarak kendisine saldıran şahıslardan şikayetçi olduğunu söyledi. Öte yandan karakola giden Çoban, araçtan indiği gerekçesiyle kendisine de ceza yazıldığını söyledi.
Kaza sonrasında tutanak tutmak amaçlı fotoğraf çekmek için aracından indiğini iddia eden Soner Çoban, kazaya karıştığı şahısların kendisine tehditler savurmasının ardından o anları cep telefonuyla kaydetti. Görüntülerde, bir şahsın küfürler ederek vatandaşa saldırdığı anlar yer aldı.
"BURANIN ÇOCUĞUYUZ SENİ VURURUZ"
Yaşanan o anları anlatan Soner Çoban, "Ben Avcılar'da arkadaşlarımla dolaşırken Cumhuriyet Caddesi'ne geldim. Ortada trafik sıkıştığı için durdum. Sonra arkadan bana bir araç vurdu. Ben de doğal olarak tutanak tutmak ve fotoğraf çekmek için aşağıya indim. Sonrasında fotoğraf çekerken engel olmaya çalıştılar. Bana, 'Biz buranın çocuğuyuz. Biz burada seni vururuz. Adam kaldırıyoruz burada' dediler. Sonra amcamın oğlu engel olmaya çalıştı. Video çekmeye başlayınca bana saldırmaya başladı. Aileme, bana küfürler etti. Videoyu kapattıktan sonra da şahıs ve arkadaşları 6-7 kişi bana saldırdılar" dedi.
"ARAÇTAN BEN DE İNDİĞİM İÇİN CEZA YAZILDI"
Olayın sonrasında hastaneye gittiğini beyan eden Çoban, "Direkt hastaneye gittim. Esenyurt Devlet Hastanesi'nden beni Çam ve Sakura'ya yönlendirdiler. Oradan da karakola gittim. Kaçmak gibi bir durum olmadı. Polis memuruna ben video kaydımı da gösterdim. Ama ben araçtan indiğim için ceza yazıldı. Ben fotoğraf çekmek için inmiştim. Darp raporumda da mevcut burnumun iki yerinde kırık var. Şikayette bulundum" diye konuştu.
