Baba oğul kavgası kanlı bitti

Düzenleyen:
Baba oğul kavgası kanlı bitti

YAŞAM Haberleri

Henüz bilinmeyen bir sebep yüzünden tartışmaya başlayan baba oğulun arasındaki sorunun şiddetlenerek kavgaya dönüşmesi sonrası kan aktı. U. O. babasını bıçaklayarak hastanelik etti. Olaya müdahaleye gelen polis ise köpek saldırısına uğrayarak yaralandı.

Aydın'ın Efeler ilçesindeKİ Mimar Sinan Mahallesi Polis Okulu yakınlarındaki bir arazide saat 17.00 meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, henüz öğrenilemeyen bir nedenden ötürü tartışmaya başlayan baba oğul arasındaki gerilim genç U. Ö'nün babasını bıçaklamasıyla sonuçlandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralı F.Ö., ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaya müdahale etmeye gelen polise köpek saldırdı
Olaya müdahale etmek için bölgeye gelen polis memuru M.O. ise olayın şüphelisi U.Ö.’yü gözaltına almak isterken bir köpeğin saldırısına uğradı. U.Ö.’nün olduğu iddia edilen köpeğin saldırısı sonucunda bacağından yaralanan polis memuru M.O. da mesai arkadaşları tarafından ekip otosu ile hastaneye kaldırıldı.
Her iki yaralının da sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...