Bağcılar'da koca dehşeti! Sokakta komşusunu evde eşini öldürüp intihar etti

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bağcılar'da koca dehşeti! Sokakta komşusunu evde eşini öldürüp intihar etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bağcılar'da silahlı bir kişi sokak ortasında tartıştığı komşusunu silahla vurduktan soran evine gelip eşini öldürdü ve son olarakta silahla kendine sıkıp intihar etti.

İstanbul Bağcılar'da gece yarısı sokakta dehşet yaşandı. 3 kişi gece yarısı bir anda hayatını kaybetti. Nalburda çalıştığı öğrenilen R.O. sokak ortasında tartıştığı komşusu A.K.Ç.'yi silahla vurarak öldürdü. R.O. komşusu A.Ç.K’ya ateş ettikten sonra otomobiline binerek 500 metre uzaklıktaki evine geldi ve kapıyı açan eşi G.O'yu silahla ateş ederek öldürdü.

SALONA GEÇTİ VE İNTİHAR ETTİ

Eşini ve komşusunu öldüren öfkeli koca salona geçerek intihar etti. Apartmandakilerin ve sokaktakilerin olayı yetkililere bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede önlem alırken olay yeri inceleme şube müdürlüğü ekipleri de nöbetçi Cumhuriyet savcısı eşliğinde olay yerinde inceleme yaptı. Yapılan inceleme sonrasında cenazeler morga kaldırıldı.

Bağcılar'da koca dehşeti! Sokakta komşusunu evde eşini öldürüp intihar etti Bağcılar'da gece saatlerinde sokak ortasında komşusunu öldüren şahıs, evinde eşini de öldürdükten sonra intihar etti.

OLAY SIRASINDA ÇOCUK UYUYORDU

R.O ve G.O. çiftinin bir çocukları olduğu, çocuğun olay sırasında evde uyuduğu öğrenildi. Silah sesleri üzerine adrese giren komşuları, çocuğu muhafaza ederek dışarı çıkardı.

Eşi ve komşusunu öldürerek intihar eden R.O'nun nalburda çalıştığı, eşi G.O'nun da resim öğretmeni olduğu öğrenilirken komşusu A.Ç.K'nında Metris Cezaevi’nde gardiyan olduğu öğrenildi. 

MÜDAHALELERE RAĞMEN HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan R.O'nun yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Emniyetin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...