“Bak vallahi 155'i ararım” diyen amca yine ortaya çıktı! Bu kez başkasına sinirlendi, işte son hali

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2018 yılında katıldığı bir sokak röportajıyla gündem olan Süleyman Çakır yeni videosuyla ortaya çıktı. “Bak vallahi 155’i ararım” sözleriyle hafızalara kazınan amca, bu kez tartıştığı kişiyi karakola götürmek isteyip “Sahtekar” diye bağırdı.

Dört sene önce bir videosuyla karşımıza çıkan ve “155’i ararım, seni içeri aldırırım” sözleriyle gündem olan Süleyman Çakır, yeni görüntüleriyle gündem oldu.

VİDEOSU VİRAL OLMUŞTU

Bir sokak röportajı yapılırken “Sen önce dişlerini fırçala” diyen kadına sinirlenen ve “155’i ararım, seni içeri aldırırım” sözleriyle hatırlanan Süleyman Çakır, sosyal medyada günlerce konuşulmuştu. Viral olan videosu sonrası bir TV kanalına röportaj veren amca “Sevgili Türk halkı. Bundan sonra Instagram, YouTube ve TikTok’tayım” demişti. İnternet fenomeni olacağını duyuran Çakır, bir süredir ortalarda görünmüyordu.

“Bak vallahi 155'i ararım” diyen amca yine ortaya çıktı! Bu kez başkasına sinirlendi - 1. Resim

SİNİRDEN KÖPÜRDÜ, ‘SAHTEKAR’ DİYE BAĞIRDI

Daha önceki videosu internette tıklanma rekorları kıran Süleyman Çakır, yeniden ortaya çıktı. KopukTopuk adlı Youtube kanalında yayınlanan görüntülerde Çakır’ın tartıştığı kişiye “Sahtekar” diye bağırdığı, ardından “Sahtekar gel karakola gidiyoruz. Doğruysan kaçma karakola git, bu sahtekar” diye söylendiği görüldü.

“Bak vallahi 155'i ararım” diyen amca yine ortaya çıktı! Bu kez başkasına sinirlendi - 2. Resim

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...