Başıboş sokak köpeği dehşet saçtı! Bir günde 8 kişiyi ısırdı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Diyarbakır'da başıboş bir sokak köpeği, bir gün içerisinde 8 kişiyi ısırdı. Köpeğin ısırdığı vatandaşlara tedbir amaçlı kuduz aşısı yapılırken, ısırılan bir vatandaş, "Köpeğin halinden belliydi kuduz olduğu. Köpek koşarak da gitmedi, yavaş yavaş ilerledi. Ben de şoka girmiştim. 20 dakika sonra hastaneye gittim" dedi.

Diyarbakır'da 26 Şubat'ta tüyleri dökülmüş başıboş bir sokak köpeği adeta dehşet saçtı. Yenişehir ilçesi Diyarbakır-Elazığ karayolunda meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, sokak köpeği 41 yaşındaki bir vatandaşı ısırdı, sonrasında ise Elazığ istikametine doğru ilerledi.

Aynı gün sokak köpeği tarafından A.A. (10), S.E.(48), R.A. (80), N.G. (71), E.D. (15), Z.E. (20) ve Mehmet Karcı (43) da ısırılarak yaralandı. Vatandaşlar, kuduz şüphesi üzerine tedbir amaçlı olarak hastaneye başvurdu. Yaralı vatandaşlar ilk müdahalenin ardından hastanede kuduz ve tetanoz aşısı oldu.

"SESSİZ SEDASIZ KOLUMU ISIRDI"

Sokakta römork tamiri yaptığı esnada sokak köpeği tarafından kolundan ısırdığı Mehmet Karcı, neye uğradığını şaşırdığını söyledi. Üç kat kazak giymesinden dolayı facianın eşiğinden döndüğünü belirten Karcı, "Kaynak işiyle uğraştığım esnada yoldan geçen bir sokak köpeği gelip iş yerimin önünde direkt sessiz sedasız kolumu ısırdı. Bu sırada ben de panikledim. Hava soğuk olduğu için Allah’tan üç kazak giymiştim. Kolumu kaldırmamla beraber köpek dişini geri çekti. Sonra bağırdım ve köpek korktu" dedi.

"Köpeğin halinden belliydi kuduz olduğu" diyen Karcı, "Köpek koşarak da gitmedi, yavaş yavaş ilerledi. Ben de şoka girmiştim. Bir 20 dakika sonra üstümü değiştirip hastaneye gittim. Orada sağlık ekipleri tetanoz ve kuduz aşısı yaptı, kuduz aşısı kartı verildi. 3 günde bir hastaneye gidip aşı oluyorum" ifadelerini kullandı.

Başıboş sokak köpeği dehşet saçtı! Bir günde 8 kişiyi ısırdı - 1. Resim

AYNI GÜN 8 KİŞİYİ BİRDEN ISIRMIŞ

Hastaneye gittiğinde 3 kişinin daha aynı köpek tarafından ısırıldığını öğrendiğini söyleyen Karcı, "O esnada iki polis memuru da yanlarındaydı. Ben de 'Hayırdır ne oldu?' diye kendilerine sordum. Bana 3 arkadaşı aynı noktada köpek ısırdığını söyledi. Beni de köpek ısırdığını söyleyince işlemlerimi yaptılar. O köpeğin alışveriş merkezinin önünden başlayıp ilerleyerek vatandaşları ısırdığını söylediler. Hastanedeki 3 arkadaşın birinin baldırından, diğerinin sırt kısmından, diğer arkadaşın ise farklı bir yerinden ısırdığını gördüm" diye konuştu.

Tüyleri sarı ve dökülmüş bir köpeğin 8 kişiyi aynı gün ısırdığını belirten Karcı, şunları söyledi: "Dün yine aşı olmak için hastaneye gittim. Oradaki sağlık ekipleri ayın 26’sında benimle birlikte 8 kişinin ısırıldığını söyledi. Aynı güzergahta bir köpeğin 8 ayrı kişiyi ısırması faciadır. Galiba benden sonra birkaç kişiyi de aynı köpek ısırmış."

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...