Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bedava sucuk ekmek yemek için birbirlerini ezdiler

Bedava sucuk ekmek yemek için birbirlerini ezdiler
Başlık ResmiBedava sucuk ekmek yemek için birbirlerini ezdiler

Erzincan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıldönümü sebebiyle düzenlenen “Erzincan Kültür ve Sanat Günleri” etkinlikleri kapsamında vatandaşlara bedava sucuk ekmek dağıtıldı, o esnada çıkan izdihamda insanlar birbirlerini ezdi.

Kaydet
|

Erzincan Dörtyol Meydanı'nda “Erzincan Kültür ve Sanat Günleri” etkinlikleri kapsamında bir dizi program düzenlendi. Folklor ekibinin gösterisiyle başlayan programda yerel sanatçılar tarafından konser verildi. Konser devam ederken alanın yan tarafında kurulan ocak başında vatandaşlara ücretsiz sucuk ekmek dağıtımı yapılmaya başlandı.

SUCUK EKMEK İZDİHAMA SEBEP OLDU
Erzincan Valisi Mehmet Makas ve diğer kent protokolünün alandan ayrılmalarının ardından sucuk ekmek dağıtımı izdihama neden oldu. Sucuk ekmek almak için adeta birbirleriyle yarışan vatandaşlar güç anlar yaşadı. Sucuk ekmek alan bazı vatandaşlar, “Biraz çile çektik. Zor oldu ama sonunda almayı başardık. Sıra ihlal edilince izdiham, karışıklık oldu” ifadelerine yer verdi.

BAKMADAN GEÇME
Bedava döner, koronayı unutturdu!
HABER

Bedava döner, koronayı unutturdu!

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.