Bir pitbull dehşeti haberi de İzmir'den geldi

Düzenleyen:
Bir pitbull dehşeti haberi de İzmir'den geldi

YAŞAM Haberleri

Gaziantep'te küçük Asiye Ateş'in Pitbullar tarafından ağır yaralanmasının ardından peş peşe benzer saldırılar geldi. Son olay ise İzmir'den... 7 yaşındaki çocuk, Pitbull'un saldırısına uğradı.

Gaziantep'te iki Pitbull tarafından parçalanan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in hayatta kalması mücadele devam ederken bir benzer olay da İzmir'in Buca ilçesinde yaşandı. Mustafa Kemal Mahallesi'nde oturan 14 yaşındaki A.B, Pitbull ile sokağa çıktı. Köpeği dolaştırırken bir anda tasmasını bıraktı. Çocukları kovalamaya başlayan Pitbull, 7 yaşındaki H.E'nin üzerine atladı. Köpek tarafından ısırılan çocuğu vatandaşlar zar zor kurtardı. 

"PİTBULLARI İSTEMİYORUM"
 Hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edilen H.E. "Markete gidiyordum. Köpeği üstüme saldılar. Kaçacak yer bulamadım. Canım çok acıdı. Pitbullları istemiyorum çünkü tehlike saçıyorlar" dedi. Çocuğunu ısıran köpeğin daha önce başkalarına da saldırdığını söyleyen baba İlhami E. de "Oğlumu 2-3 kişi zor kurtarmış. Bu hayvanlar saldırgan bir ırk; insanların vücutlarında telafisi olmayan yaralara yol açabiliyor. Olayla ilgili suç duyurunda bulunduk, şikayetçi de olduk. Ancak köpek hala sahibinin elinden alınmış değil ve tehlike saçmaya devam ediyor. Bu köpek yarın bir gün başkasının çocuğunun da canını yakabilir. Bunun olmaması için o köpeğin sahibinin elinden alınması gerekiyor" diye konuştu. 
Bir pitbull dehşeti haberi de İzmir'den geldi
"OĞLUM KORKUDAN SOKAĞA ÇIKAMIYOR"
İlhami E, çocuğunun psikolojisinin bozulduğunu belirterek "Gece uyku uyuyamıyor, tek başına okula gidemiyor, sokağa dahi çıkamıyor. Pitbulları artık yasaklasınlar" ifadelerini kullandı.



Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...