Bolu'da bayrak asma gerginliği, yaralılar var

Bolu'da bayrak asma gerginliği, yaralılar var
Başlık ResmiBolu'da bayrak asma gerginligi, yaralilar var

Bolu'da bayrak asmak isteyen 30 kişilik HDP'li grupla tepki gösterenler arasında kavga çıktı. HDP'li gruptan bir kişi, 2 kişiyi bıçakladı.

Kaydet
|
Olay, saat 00.15 sıralarında İzzet Baysal Caddesi'nde meydana geldi. Kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal'da partilerinin bayraklarını asan yaklaşık 30 kişilik HDP'li grup ile bazı vatandaşlar arasında tartışma çıktı. İddiaya göre HDP'li grubun bayrak asması nedeniyle başlayan gerginlik kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada HDP'li gruptan bazı kişiler ceplerinden çıkardıkları bıçaklarla 2 kişiyi vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı.
Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevik kuvvet ekipleri de yoğun güvenlik önlemleri aldılar. Olayı duyan çok sayıda gencin meydanda toplanması kısa süreli gerginliğe neden oldu. Bıçakla yaralanan 25 yaşındaki Aziz Onurhan Ahraz ile 25 yaşındaki Mustafa Polat, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne götürülüp tedaviye alındılar.
Polis ekipleri olay sonrası kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.