Böyle vefa görülmedi! Depremin korkunç yüzü bitmek bilmiyor, arkadaşları adına yaptıkları yürekleri sızlattı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Böyle vefa görülmedi! Depremin korkunç yüzü bitmek bilmiyor, arkadaşları adına yaptıkları yürekleri sızlattı

Yaşam Haberleri  / Anadolu Ajansı

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler 11 il büyük yara almıştı. Binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken bölgede adeta taş üstüne taş kalmamıştı. Yaşanan acıların ardından gelen son görüntü ise yürekleri ısıttı. Maltepe Üniversitesi'nde okuyan öğrenciler, depremde hayatını kaybeden Elif Yıldırım adına kütüphane yaptırdı.

Kahramanmaraş depremlerimde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Yaşanan asrın felaketinde tam 1 sene geçerken anılar halen gündeme gelmeye devam ediyor. Korkunç depremlerde Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisi Elif Yıldırım, hayatını kaybetmişti. Genç kız adına arkadaşları özel bir kütüphane yaptırdı. 

BÖYLE VEDA GÖRÜLMEDİ 

Maltepe Üniversitesi Arama ve Kurtarma Kulübü önderliğinde başlayan "Depremzede Çocuklara Oyuncak ve Kitap Bağışı" kampanyası kapsamında üniversite öğrencilerinin desteğiyle , Dulkadiroğlu ilçesi Egemenlik Mahallesindeki İstasyon İlkokulu'nda, Elif Yıldırım adına kütüphane yaptırıldı. 

ARKADAŞLARI İÇİN YAPTIKLARI YÜREKLERİ SIZLATTI 

Elif Yıldırım'ın ailesi ve arkadaşları, Maltepe Üniversitesi Arama ve Kurtarma Kulübü üyeleriyle bir araya gelerek onun adını yaşatmak için yaptırılan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.

Üniversiteliler, açılışta yanlarında getirdikleri kitap, zeka oyunları, satranç takımları, okul malzemeleri ve oyuncakları da ilkokul öğrencilerine hediye etti.

 

Düzenleyen:  - Yaşam
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...