Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Bu sergi bildikleriniz çok dışında! Eşyalar içinden öyle bir şey çıktı ki: Binlerce kişi dua etti

Kayseri'de raylı sistemlerde unutulan eşyalar sergilendi. En fazla şemsiye, güneş gözlüğü ve kalemlerin unutulduğunu söyleyen yetkiler 3 aydır muhafaza edilen cüzdanlarda unutulmuş 80 bin TL'nin ise hayır kurumlarına bağışlanacağını aktardı. 

Kaydet
a- | +A

Kayseri'de tramvay ve istasyonlarda unutulan eşyalar Ulaşım AŞ. tarafından muhafaza ediliyor. 3 aydır muhafaza edilen eşyalar arasında cep telefonları, anahtarlar, araç anahtarları, tespihler, bastonlar, kredi kartları, kulaklıklar, şuruplar, saatler, gözlükler, çantalar, şemsiyeler ve bidon içerisindeki üzüm yaprağı sahiplerini bekliyor. Ayrıca, unutulan cüzdanlardaki 80 bin TL de, hayır kurumlarına bağışlanacak.

BAKMADAN GEÇME
Metroda facia anları! 13 yaşındaki kızı dakikalarca darp ettiler
HABER

Metroda facia anları! 13 yaşındaki kızı dakikalarca darp ettiler

Ulaşım AŞ Raylı Sistem İşletme Müdürü Ömer Demirdirek, "Raylı sistem istasyonlarında güvenlik personellerimiz istasyonları düzenli olarak kontrol ediyor ve buldukları eşyaları gün sonuna kadar istasyonlarda muhafaza ediyorlar. Bu arada vatandaşlar gelip ulaşırsa aynı istasyondan alma fırsatını elde edebiliyorlar.

Bu sergi bildikleriniz çok dışında! Eşyalar içinden öyle bir şey çıktı ki: Binlerce kişi dua etti - 1. Resim
Başlık ResmiBu sergi bildikleriniz çok dışında! Eşyalar içinden öyle bir şey çıktı ki: Binlerce kişi dua etti - 1. Resim

ZİYNET EŞYASINI UNUTAN DAHİ VAR

Gün sonuna kadar gelmedikleri durumlarda da kayıp eşya büromuzda biz eşyaları muhafaza ediyoruz. 3 ay süreyle eşyalar burada muhafaza ediliyor. Kayıp eşya büromuza başvuru yapan vatandaşlarımızın eşyalarını kendilerine ait olduğunu belirledikten sonra teslim ediyoruz. Unutulan eşyalar genellikle mevsimsel ve dönemsel olarak değişmektedir. Şemsiyeler, güneş gözlükleri, okul döneminde çantalar, kitaplar ve kalemlerini unutuyorlar. En sık görülenler bunlardır. Çok farklı ürünler var. Paralarını ve ziynet eşyalarını unutanlar da oluyor" dedi.

BAKMADAN GEÇME
Trabzon raylı sisteme kavuşuyor! Tarih belli oldu... İşte 16 istasyonun güzergahı
HABER

Trabzon raylı sisteme kavuşuyor! Tarih belli oldu... İşte 16 istasyonun güzergahı

Bu sergi bildikleriniz çok dışında! Eşyalar içinden öyle bir şey çıktı ki: Binlerce kişi dua etti - 2. Resim
Başlık ResmiBu sergi bildikleriniz çok dışında! Eşyalar içinden öyle bir şey çıktı ki: Binlerce kişi dua etti - 2. Resim

3 AYDA 80 BİN TL BİRİKTİ

Demirdirek, sözlerini şöyle tamamladı:

"3 ayın sonunda ziynet eşyaları ve nakit olarak bulunan paralar hayır kurumlarına bağışlanıyor. Geçmişte de çeşitli hayır kurumlarına bu bağışlar yapıldı. Şu anda da 80 bin TL civarında nakdi birikmiş durumdadır. Yıl sonuna kadar biriken para yine hayır kurumlarına bağış yapılacak."

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Yaşam
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.