Bursa'da baba vahşeti! Küçük çocuklarını bıçaklayıp kendini astı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Bursa'da baba vahşeti! Küçük çocuklarını bıçaklayıp kendini astı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa Gürsu'da bir baba, 7 ve 3 yaşındaki oğullarını bıçakladı. Ardından da kendini astı. Acı gerçek annenin işten eve gelmesiyle ortaya çıktı.

Bursa'nın Gürsu ilçesine bağlı İpekyolu Mahallesi'nde baba dehşeti yaşandı. Psikolojisinin bozuk olduğu iddia edilen R.C.S. (42), biri 7, diğeri 3 olmak üzere iki oğlunu bıçakladı. Ardından kendini iple astı. 

Akşam vakti işten eve dönen anne A.S. (37) uzun süre zile bastı ancak kapıyı açan olmadı. Bu esnada küçük çocuğunun ağladığını duyan kadın, durumdan şüphelenerek jandarmaya haber verdi. İhbar sonrası bölgeye jandarma ekipleri geldi. Ekipler, kapıyı kırarak daireye girdi. Yapılan incelemede R.C.S. ile büyük oğlu A.S'nin öldüğü belirlendi. Ağır yaralı olan R.S. ise hastaneye kaldırıldı. 

Gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçiren anneyi sağlık ekipleri sakinleştirmeye çalıştı. Jandarma, olayın perde arkasını araştırıyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...