Can da mal da onlara emanet! Madenciler enkazda buldukları para dolu çantayı polise teslim ettiler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Can da mal da onlara emanet! Madenciler enkazda buldukları para dolu çantayı polise teslim ettiler

YAŞAM Haberleri

Hatay'da arama kurtarma açlışmalarına katılaan madenci ekip, enkazda buldukları para dolu çantayı polise teslim ettiler.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde büyük yıkıma yol açan depremler sonrası, birçok arama kurtarma ekibi deprem bölgelerine akın etti. Çalışmaların en dikkat çeken isimleri madenciler, girilmez denen yerlere girip binlerce cana umut oldu. Canlarımızı emanet etitğimiz madenciler, kahramanlıkları kadar, dürüstlükleriyle de takdir topladı. Kütahya’dan Hatay’a arama kurtarma çalışmaları için giden madenciler, buldukları para dolu çantayı polise teslim etti.

ENKAZ İÇİNDE PARA DOLU ÇANTA BULDULAR

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından bölgeye ülkenin her yerinden ekipler sevk edildi. Kütahya’dan, Hatay’a çalışmalar için gelen madenciler takdir toplayacak harekete imza attı. Bölgede onlarca can kurtaran ve Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bulunan Garp Linyitleri İşletme Müdürlüğü’nde görevli Adem Girgin ile ekip arkadaşları enkazda sürdürdükleri çalışmalar esnasında siyah bir çanta gördü. İçi para dolu olduğu öğrenilen çanta, madenciler tarafından bölgedeki emniyet ekiplerine teslim edildi.

(İHA)

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...