Cansu'nun katil zanlıları ifade verdi

Cansu Kaya'nın katil zanlıları ifade verdi: 'M.P.C., suya atladı, arkasından da Cansu suya atladı. Cansu sudan çıkmayınca...'
Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, 18 yaşındaki Cansu Kaya'nın kanalda ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturmada, Kaya'nın iki arkadaşı gözaltına alındı. Şüphelilerin olay günü Kaya ile geç saatlerde göle girdikleri iddia edildi.
İKİ ARKADAŞI GÖZALTINA ALINDI
Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, kanalda cesedi bulunan Cansu Kaya'nın katil zanlısı olarak gözaltına alınan ve sorgusu süren N.D. (24) ve M.P.C. (17) yarın adliyeye sevk edilecek.
Cansu Kaya'nın cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan zanlılardan N.D.'nin (24) jandarmaya verdiği ilk ifadede, "M.P.C., suya atladı, arkasından da Cansu suya atladı. Cansu sudan çıkmayınca olay yerinden kaçtık.
Cansu'ya ait elbise ve çantasını farklı bir noktaya götürerek yaktık" dediği, M.P.C.'nin (17) de bunu doğruladığı öğrenildi.
Cansu Kaya, 16 Haziran'da Dalyan Kanalı'nda ölü bulunmuştu. Cesedin üzerinde sadece iç çamaşırı olduğu belirtilmişti.





