Çevre yolunda zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:
Çevre yolunda zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı var

YAŞAM Haberleri

Sakarya’da çevre yolunda; 2 halk otobüsü, kamyonet ve otomobilin karıştığı zincirleme kaza gerçekleşti. Söz konusu kazada 12 kişi yaralandı.

Sakarya Adapazarı'nda 4 araç zincirleme kazaya karıştı. İki özel halk otobüsü, kamyonet ve otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 12 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Çevre yolunda zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı varKazaya karışan araçlarda ciddi maddi hasar oluştu.

KAZAYA 4 ARAÇ KARIŞTI

Kaza, Güneşler Mahallesi çevre yolu Erenler istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 54 J 0158 ile 54 J 0037 plakalı özel halk otobüsleri, 34 HP 8183 plakalı otomobil ve 54 AGE 812 plakalı kamyonet olmak üzere toplam 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Çarpışmanın etkisi ile kontrolden çıkarak savrulan araçlar çevredeki aydınlatma direkleri ile trafik lambalarına çarparak durabildi.

Çevre yolunda zincirleme kaza: Çok sayıda yaralı varYaralılar civardaki hastanelere kaldırılıp tedavi altına alındı.

12 kişinin yaralandığı kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sebebi ile Erenler istikameti yaklaşık 1 saat ulaşıma kapandı. Çalışmaların ardından trafik normal seyrine dönerken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...