Ordu'da zincirleme kaza: 9 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ordu'da zincirleme kaza: 9 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Ordu'da , iki otomobil ile bir minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında minibüs takla atarak savruldu. Kazada 3 araç içinde bulunan toplam 9 kişi yaralandı.

Ordu'nun Altınordu ilçesine bağlı Şahincili Mahallesi’nde gerçekleşen kazada G.K'nin kullandığı otomobil, M.D idaresindeki minibüs ve E.Ö'nün kullandığı otomobil ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle minibüs yolda takla atarak savruldu. Diğer araçlarda ise yaşanan kaza sebebiyle büyük çaplı hasar oluştu. Çevredekilerin durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

ARAÇTA SIKIŞTILAR

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan kazazedeleri çıkartırken, kazada sürücüler ile birlikte 3 araçta yolcu olarak bulunan 6 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Polis 9 kişinin yaralandığı zincirleme kaza ileilgili soruşturma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...